Zdravstvo 

TitanPE koristi se u raznim područjima zdravstvenog sektora jer zadovoljava sve higijenske standarde i uvjete. Nanošenjem TitanPE dezinficijensa značajno se smanjuje rizik prijenosa bakterija i virusa, a aktivno stvara sloj koji djeluje protiv raznih bakterija.

Obrazovanje i rekreacija

TitanPE se koristi u obrazovnim, kulturnim i rekreativnim ustanovama gdje dolazi do nakupljanja, razmjene i mutacije bakterija koje uzrokuje širenje bolesti među djecom, adolescentima i odraslima.

Uredi, zgrade i javna mjesta

TitanPE se koristi na javnim mjestima gdje se bakterije nakupljaju, razmjenjuju i mutiraju što dovodi do širenja bolesti. Primjena uklanja bakterije, viruse i alergene u zraku i na površinama te aktivno uklanja sve neugodne mirise.

Transport

TitanPE koristi se u putničkom i teretnom prometu i njihovoj infrastrukturi jer dolazi do nakupljanja, razmjene i mutacije bakterija i virusa kao i nakupljanja štetnih tvari koje ispuštaju različiti izvori s posljedičnim širenjem bolesti.

Hoteli, restorani, centri, trgovine, klubovi

TitanPE koristi se u svim područjima sa visokim higijenskim zahtjevima. Proizvod uklanja bakterije, viruse i plijesan iz zraka i površina te neugodne i intenzivne mirise koji se nalaze u prostoru.

Industrija i prerada hrane

TitanPE se koristi u svih industrijskim sektorima, proizvodnjama i pogonima, a nanošenjem dezinficijensa značajno se smanjuje rizik prijenosa bakterija i virusa te se dodatno stvara aktivno djelovanje u borbi protiv alergena, plijesni i gljivica.

Automobilska industrija

Proizvod garantira 6 mjeseci zaštite od štetnih tvari i bakterija koje se nalaze u automobilu, predstavlja korak prema zdravlju, boljem blagostanju, boljoj koncentraciji tijekom vožnje, a samim time i sigurnosti.

Naša priča

Protect-TIO2 inovativna je nanotehnologija koja koristi svojstva titanijevog dioksida TiO2 za samočišćenje zraka i svih površina od zagađenja. Naša tvrtka koristi tekući pripravak zvan Protect- TIO2 koji pomoću bilo kojeg izvora svjetlosti učinkovito uklanja sve organske i anorganske onečišćujuće tvari. Učinkovitost nano-sloja i efekt samočišćenja djeluje 24/7, te traje više od 365 dana.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja, slobodno nas možete kontaktirati telefonskim putem ili kontakt formom.

© 2021 TitanPE. All Rights Reserved.