Usluge

TitanPE dezinficijens pruža dugotrajnu čistoću i higijenu, učinkovitu zaštitu, jamstvo sigurnosti i snižavanje troškova čišćenja i održavanja. Naša tehnologija ima certifikate iz Hrvatske, Europe i Azije, a proizvodi dokazanu učinkovitost i djelovanje potvrđenu istraživanjima i testovima iz Europe, SAD-a i zemalja diljem svijeta.

Saznajte više

Zašto izabrati nas?

TitanPE je vodena otopina koja se brzo nanosi, te nakon nanošenja ne ispire. Učinak eko-sloja je preko 365 dana, osim ako su zidovi i strop ponovno obojeni ili prekriveni tapetama. TiO2 koji se koristi kao fotokatalizator fizički je i kemijski siguran, odobren je kao dodatak hrani u SAD-u 1968. i u Japanu 1983. godine. Sigurnost njegove uporabe potvrdio je i Nacionalni institut za higijenu u Poljskoj.

Poslovni i privatni korisnici

Zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima, TitanPE eliminira mikroorganizme poput bakterija, virusa, gljivica, plijesni, alergena i toksina oksidacijom. TitanPE nanosi se posebnim inovativnim raspršivačem – posebna tehnologija nanošenja. Stvara fotokatalitički eko sloj u prostorijama u kojima je važna higijena i čisti zrak. Učinkovitost nano-sloja i efekt samočišćenja traje više od 365 dana. Zahvaljujući jedinstvenoj nano-3D metodi, aplikacija TitanPE može se koristiti na svim vrstama glatkih, poroznih površina i tkanina. TitanPE namijenjen je samo profesionalnoj uporabi obučenog osoblja sa specijaliziranom opremom.

Zdrava atmosfera

TitanPE Automotive pruža 12 mjesečnu zaštitu Vašeg automobila od štetnih tvari, virusa i bakterija. To je korak prema zdravlju, boljoj koncentraciji tijekom vožnje, a samim time i sigurnosti. Dezinficijens prodire na sve površine i učinkovito pročišćava zrak i unutrašnjost vašeg automobila, uklanjajući neugodne mirise, toksine, alergene, bakterije i organska onečišćenja. Zahvaljujući sadržaju nano-dioksida titanija, poboljšava kvalitetu zraka i osigurava higijenu površine u vašem automobilu, radeći non-stop, 24/7, najmanje 6 mjeseci. Čini površinsko samočišćenje – antistatičko i hidrofilno, što odbija prašinu i prljavštinu.

Visoka učinkovitost

TitanPE dezinficijens pruža vam pouzdanu, stalnu i dugoročnu zaštitu, te isto tako olakšava čišćenje i smanjuje upotrebu kemikalija. Bitna stavka ovog dezinficijensa je ta što je djelotvoran protiv novog koronavirusa (COVID-19) i ispunjava standard EN 14476. Korištenjem TitanPE dezinficijensa tvrtka postaje društveno odgovorna, ostvaruje jaku marketinšku vrijednost, te poboljšava imidž tvrtke. Korištenjem ovog dezinficijensa vaše prostorije će biti bez neugodnih mirisa uz poboljšanje kvalitete zraka. Isto tako, korištenjem TitanPE dezinficijensa automatski će biti manje infekcija, te će higijenski okoliš biti na višoj razini.

Naše prednosti

TitanPE je vodena otopina koja se jednostavno nanosi, a nakon nanošenja ne ispire. Učinak eko-sloja je trajan, osim ako su zidovi i strop ponovno obojeni ili prekriveni tapetama. Japanski laboratorij za analizu hrane i Institut za kemijsku sigurnost Mitsubishi Ltd. dokazali su sigurnu upotrebu titanijevog dioksida u kožnim i oralnim testovima. Trenutno se široko koristi, na primjer, u proizvodnji bijele čokolade i kozmetike, uključujući ruževe i sjene.

Titanijev dioksid

Titanij je deseti najzastupljeniji element na proučavanim područjima svijeta. Titanijev dioksid koristi se kao pigment u proizvodnji papira, hrane, plastike, kozmetike, lijekova, te kao stabilizator boja za glazure. Titanijev dioksid s vrlo visokom fotoaktivnošću koristi se u aktivnom fotokatalitičkom, antibakterijskom i samočišćujućem sloju.

Načelo dugoročnog rada

Nakon nanošenja TitanPE tekućeg pripravka inovativnim raspršivačem – posebna tehnologija nanošenja, na bilo kojoj površini formira se trajna, prozirna nano-prevlaka fotokatalitičkog titanijevog dioksida koja je odmah nakon nanošenja spremna za rad.

Zaštita protiv bakterija i virusa

Mikroorganizmi su negativno nabijeni i površina TitanPE ima pozitivan naboj. Zbog toga TitanPE elektromagnetski privlači ove organske tvari te ih oksidira i eliminira.

Nanotehnologija

Nanotehnologija u službi Vašeg zdravlja. Nanotehnologija je znanost koja se bavi stvaranjem specifičnih struktura na nanometrijskoj razini, to jest nivo atoma i molekula.

Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas!

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda, možete nas kontaktirati telefonskim putem, putem e-maila ili ispunite kontakt formu. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

© 2021 TitanPE. All Rights Reserved.