Vjerojatno najbolje rješenje za unakrsne infekcije

Vjerojatno najbolje rješenje za unakrsne infekcije

U postojećoj situaciji, kada se svi suočavamo sa štetnim reperkusijama pandemije, ostati zdrav te biti u sigurnom okruženju postala je tema o kojoj svi govore, zar ne ?
Mnogi pacijenti te medicinsko osoblje u bolnicama i klinikama žrtve su raznih bakterijskih i virusnih infekcija. Stanje se dodatno pogoršava fizičkim prijenosom patogenih organizama s jednog mjesta na drugo.

Rješenje za kontolu unakrsnih infekcija nanotehnološke tvrtke TitanPE  vjerojatno je najbolji način da se unakrsne infekcija „zauzdaju“. Slobodni ste u odluci da odaberete izvrsno rješenje koje bolničke i kliničke infekcije smanjuje oko 30 % , po vrlo prihvatljivoj cijeni. Pretvorimo li to u brojeve, trošak nanošenja dezinfekcijeskog premaza koji traje 365 dana 6-8 x je manji od troškova bolničkih infekcija.

Osnova djelovanja ovog premaza je neutralizacija patogena svih vrsta (bakterija, virusa, gljivica, plijesni) na dodirnim površinama, stalno, 24h dnevno, 365 dana u godini. Upravo zbog načina djelovanja u javnim ste prostorima puno zaštićeniji jer su bolničke površine, rukohvati u javnim prijevozu, bankomati, fitness sprave, kolica za kupnju, uredski prostori itd. stalno zaštićeni.

Dezinfekcijski premaz apliciramo u vrlo tankom sloju (50-60 nm) na sve podloge, kao i medicinske te električne / elektroničke uređaje. Premaz zaustavlja multipliciranje patogenih mikroorganizama te neutralizira postojeće patogene organizme na podlozi. Efikasnost u realnim, životnim uvjetima je 85- 97 %, i tako smanjuje količinu patogena na onu razinu koja nije dovoljna za infekciju.

© 2021 TitanPE. All Rights Reserved.